Ruud Wiegers

BIG-nummer: 19052014304

Een in Vught wonende Bosschenaar. Na mijn studie op de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen heb een ik een aantal jaar in de regio als fysiotherapeut gewerkt. 

Klachten staan vaak niet op zichzelf, daarom kijk ik tijdens mijn behandelingen liever naar het geheel. Iedere blessure of ieder gedrag heeft een oorzaak. Mijn overtuiging is dat een positieve verandering daarvan start met bewustwording. Graag laat ik anderen ook de voordelen van lichaamsbeweging ervaren. Tussen 2005 en 2021 heb ik als zelfstandige op preventie en leefstijl gefocust voor verschillend bedrijven. Begin 2023 besloot ik mijn oude passie weer op te pakken en ben ik weer werkzaam als fysiotherapeut.

elleboog pijn fysio vught
Gewichten liggen op grasmat voor Functionele fitness.

Duursport is mijn hobby. Het houdt me gefocust op gezondheid en houdt mijn kracht en conditie op niveau. Verder geeft het me ontspanning en beïnvloedt het mijn weerstand positief. Ik varieer veel en geniet van hardlopen in de bergen en zwem het gehele jaar door in de IJzeren Man.  

Sporten volhouden lukt alleen als het ook leuk is. Daar doen wij onze best voor tijdens onze medische fitness trainingen. We streven altijd naar variatie en een ontspannen sfeer. Laat ons jouw stok achter de deur zijn. Iedereen met zijn/haar persoonlijk doel. Individueel en toch samen!

Gewichten liggen op grasmat voor Functionele fitness.
Behandeltechnieken
  • Algemeen fysiotherapeut
  • Duursport gerelateerde klachten 
  • Medische Fitness  
  • Sportmassage 
CV
  • Fysio Vught Noord