Iris van Bussel

BIG-nummer: 09922086104

Ik ben Iris van Bussel, geboren en getogen in Schijndel en woonachtig in Boxtel. Naast manueel therapeut in opleiding, ben ik eigenaar en fysiotherapeut van Fysio Vught Noord. Sinds de Havo ben ik erg geïnteresseerd in het functioneren van het menselijk lichaam. Naast deze fascinatie leer ik graag mensen beter kennen, waardoor er een specifieke behandeling, begeleiding en coaching is om het gewenste doel te bereiken.

 

Na de middelbare school ben ik met veel enthousiasme gestart met de opleiding fysiotherapie in Heerlen. Aangezien deze opleiding hoog staat aangeschreven heb ik het Brabantse land tijdelijk verlaten en ben ik verhuisd naar Limburg. Na een stage in Zuid-Afrika heb ik de opleiding in december 2016 afgerond en ben ik in januari 2017 bij Fysio 4 Den Bosch aan de slag gegaan.

Sinds de opleiding is zelfstandig ondernemen en een master afronden mijn ambitie geweest.In 2019 ben ik met beide gestart: de opleiding manuele therapie op Hogeschool Arnhem en Nijmegen en de oprichting van Fysio Vught Noord gelegen op Fort Isabella. Eerder was ik woonachtig op deze prachtige locatie. Deze locatie biedt mij de mogelijkheid om een ambitie te verwerkelijken, namelijk een praktijk op te richten die de beste en meest patiëntgerichte zorg biedt. Graag wil ik mensen laten ervaren wat fysiotherapie kan betekenen en hoe je samen het gewenste resultaat kan bereiken.

In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met tennissen, boksen en wielrennen. Daarnaast houd ik van ondernemende vakanties zoals: kanoën in Zweden, rondtrekken in IJsland en backpacken in Vietnam.

Als bewogen en enthousiaste fysiotherapeut is het mijn passie mensen in beweging te brengen. Door middel van een duidelijke, individuele en motiverende behandelaanpak wil ik mensen de controle geven over hun eigen gezondheid. Naast algemeen fysiotherapeut ben ik claudicatiotherapeut, geef ik een beweegprogramma gericht op het verbeteren van conditie en/of afvallen en ben ik manueeltherapeut in opleiding (i.o.).

Daarnaast kunt u bij mij ook terecht voor een echo van het heup-, knie- en schoudergewricht, waardoor ik een concreter behandelplan kan opstellen voor uw spier- en gewrichtsklachten.

Behandeltechnieken
 • Algemeen Fysiotherapeut
 • Manueeltherapeut i.o.
 • Sportmassage
 • Medical Taping
 • Claudicatio Intermittens
 • Medische Fitness 
 • Beweegprogramma
 • Echo van heup, schouder en knie
CV
 • Fysio Vught Noord
 • Fysio 4 Den Bosch
 • HAN musculoskeletale revalidatie/ manuele therapie (Master of Science, MSc)
 • Hogeschool Zuyd in Heerlen Fysiotherapie
 • Elde College Schijndel